Persbericht 15 november 2013 - Op een drafje naar de burgemeester

De Stichting 5 Speciale Minuten zal 19 november a.s. om 16.30 uur officieel haar opwachting maken bij burgemeester Andries Heidema van Deventer. Leading lady Mary-Rose Kolkman zal op gepaste wijze arriveren, conform de nieuwe uitstraling van de stichting.
Deze nieuwe stijl blijft tot dinsdag a.s. een goed bewaard geheim.
 
De stichting richt zich met name op de unieke, individuele behoefte van kinderen die het slachtoffer zijn geweest van lichamelijk, sexueel of geestelijk geweld en organiseert jaarlijks de gedachten-wave rond de wereld. Ieder jaar doen daar duizenden mensen aan mee vanuit een groot aantal landen en in diverse tijdzones.
 
De heer Heidema en mevrouw Kolkman kwamen elkaar al eerder tegen tijdens de manifestatie “Deventer zegt NEE tegen pesten” op 8 november j.l. en bleken het podium samen heel goed te kunnen betreden. Het resultaat laat zich sinds enige dagen zien op YouTube.
 
Als een vanzelfsprekend vervolg zal de burgemeester als eerste zijn wens voor kinderen waarvoor het “5 voor 12” is, schrijven in het “Speciale Wensenboek”, waarvan de meeste ultieme gedachten op de site van de stichting gepubliceerd zullen worden; www.5specialeminuten.nl
 
Burgemeester Heidema zal mevrouw Kolkman en haar gevolg om 16.30 uur op het stadhuis aan het Grote Kerkhof ontvangen.
 

Noot voor de redactie niet voor publicatie
Stichting 5 Speciale Minuten
J. v. Vlotenlaan 36
7412 SL Deventer
Telefoongegevens: Opvraagbaar via de website
Woordvoerder Mary-Rose Kolkman

 

Downloadbare journalistieke plaatsing

 

MultiTrans

Social Media

login